Tervetuloa Keuruun yhteiskoulun lukioon!

Keuruun yhteiskoulun lukio on monipuolinen yleislukio, joka tarjoaa sinulle upeat puitteet ja paljon valinnanvaraa. Lukiossa kasvat kohti aikuisuutta ja saat hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Voit rakentaa itsellesi mielenkiintoisen opintokokonaisuuden monipuolisesta kurssivalikoimasta ja täydentää niitä mm. kansalaisopiston kurssitarjonnalla. Tutustu myös ammatillisiin yhdistelmätutkintoihin sekä ammatillisen koulutuksen vaihtojaksoihin. Opinto-oppaasta löydät paljon lisää tietoa.

Toimintaa ohjaavat teemat

1. Osallisuuden edistäminen
  • Nuoret mukaan heitä koskevaan päätöksentekoon, heidän kuulemistaan ja huomioon ottamistaan
  1. Oppimaan oppimisen taitojen kehittäminen
  • Tärkeää kehittää nuorten kykyä asettaa tavoitteita, kykyä ohjata omaa toimintaa sekä kykyä arvioida tavoitteiden saavuttamista
  1. Yhteisöllisen oppimisen edistäminen
  • Tärkeää kehittää nuorten oppimista edistävää yhteistä tiedonrakentamista ja vuorovaikutusta
  1. Sähköisten oppimisympäristöjen kehittäminen
  • Nuorilla käytössään koulun tietokoneet lukio-opintojen ajan

Koulumatkat

Keuruulla pitkämatkalaisille oppilaille ja opiskelijoille tarjotaan koulukyytimahdollisuus, kun koulumatka on yli 10 kilometriä.