Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon tavoitteena on ylläpitää ja parantaa opiskelijoiden hyvinvointia:
1. edistämällä opiskeluympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta
2. edistämällä opiskelijoiden terveyttä ja opiskelukykyä
3. järjestämällä terveyden- ja sairaanhoitopalveluja opiskelijoille.

Terveystarkastukset lukiossa:
1. lk. Kaikki opiskelijat (th)
2. lk Kaikki opiskelijat: Terveystarkastus, jolloin pojille tehdään samalla kutsuntatarkastukset (lääkäri)

Terveydenhoitaja Marja-Leena Koskela vastaanotto on päivittäin ilman ajanvarausta ma-pe klo 9-10. Muuna aikana ajanvarauksella, puh. (014) 269 0083 tai Wilman kautta.

Kuraattori ja psykologi

Koulukuraattori

Koulukuraattorin työn tavoitteena on opiskelijoiden sosiaalisen kehityksen ja hyvinvoinnin tukeminen sekä kouluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen sosiaalityön keinoin. Koulukuraattorin puoleen voit kääntyä kun sinua askarruttavat sosiaalisiin suhteisiin, perheeseen, tunne-elämään ja koulunkäyntiin liittyvät asiat. Koulukuraattori voi auttaa tilanteesi kartoittamisessa, tarjoamalla keskustelutukea ja ohjaamalla tarvittaessa muiden tukitoimien piiriin.

Koulukuraattori Anneli Lievosen tavoitat Keuruun yhteiskoulun yläkoululta, Jussi Rainiontie 5 a tai numerosta 0400-350416, Wilman kautta tai sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ).

Koulupsykologi

Koulupsykologin työn tavoitteena on opiskelijoiden hyvinvoinnin, psyykkisen kehityksen ja oppimisen tukeminen sekä kouluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen. Koulupsykologin kanssa voi käsitellä omaan jaksamiseen, mielialaan, koulunkäyntiin, perheeseen, kaverisuhteisiin tai seurusteluun liittyviä asioita. Koulupsykologi voi auttaa tilanteesi kartoittamisessa, tarjoamalla keskustelutukea ja ohjaamalla tarvittaessa muiden tukitoimien piiriin.

Keuruun koulupsykologina toimii Hannele Kärkkäinen. Hänet tavoitat Keuruun yhteiskoulun yläkoululta osoitteessa Jussi Rainiontie 5. Koulupsykologin vastaanotolle voit varata ajan Wilman kautta tai puhelimitse numerosta 040 194 8620.

Opiskeluhuolto

Opiskelijahuollosta voit lukea tarkemmin seuraavasta linkistä: Opiskeluhuolto.