banneri 10

Hakeminen ja kurssitarjonta

Keuruun yhteiskoulun lukioon haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Hakulomakkeen täyttämisen ja lähettämisen lisäksi jokainen hakija toimittaa ainevalintakortin Keuruun yhteiskoulun lukion kansliaan. Uuden opetussuunnitelman mukainen ainevalintakortti ja kurssikuvausopas löytyvät Opiskelu-sivulta. Myös kurssikuvaukset löytyvät Opiskelu-sivulta.

Kilpaurheilulinjalle hakijat täyttävät myös lisätietolomakkeen. Lomake löytyy Opiskelu-sivulta.

 

Hakeminen yhteishaun jälkeen

Oletko vielä ilman opiskelupaikkaa tai haluatko vaihtaa koulua? Keuruun lukioon voi hakea myös lisähaulla yhteishaun jälkeen.

Yhteishakuaikojen ja lisähakujen ulkopuolella voi hakea myös suorahaulla: Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla lukion rehtori Jyri Pesoselle osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Liitä hakemukseen skannattu kopio peruskoulun päättötodistuksesta, jos et ole Keuruun yläkoulujen entisiä oppilaita. Keskiarvoraja lukiokoulutukseen on 6,5 (lukuaineiden keskiarvo). Muista laittaa yhteystietosi hakemukseen. Rehtori ottaa sinuun yhteyttä viimeistään elokuun alussa.

Lisätietoja asiasta saat rehtori Jyri Pesoselta, puh. 040 513 5823 tai opinto-ohjaaja Helena Puukalta, puh. 0400 263 923 (sähköpostit Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Voit käydä myös koulun kansliassa tiedustelemassa asiasta ja jättämässä hakemuksen. Koulusihteerin puh. 040 186 0604.

 

Lisätietoja lukio-opinnoista

Opiskelu

KEURUUN YHTEISKOULUN LUKIO • Jussi Rainion tie 5A • 42700 KEURUU • kanslia 040 1860604

PEDANET     |    FACEBOOK   |   WILMA   |    OPINKEURUU

 © Keuruun Lukio 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®